Hysteroskopi.

Jon Hausken: Hva er hysteroskopi? Jo, vi går inn i livmorhulen for å se om det kan være årsaker inne i livmorhulen. Hvilke årsaker kan det være? Jo, det kan være polypper. Polypper, hva er det? Jo, det er slimhinnevekst som lager små utvekster. Hvorfor kan det være et problem? Hvis de har utvekster som ligger midt i livmorhulen, så kan embryoet eller egget feste seg i den. Og der er det ikke nok sirkulasjon, og dermed blir man ikke gravid. Det kan nesten virke som en spiral. Dette kan man da få undersøkt med hysteroskopi.

Jon Hausken: Det er en enkel undersøkelse som utføres i en vanlig G.U. stol uten noen form for bedøvelse. Skopet er bare 3,5mm og føres inn gjennom, ved synets ledelse, inn gjennom livmorhalskanalen opp i livmorhulen. Det er helt smertefritt. Hva kan vi da se med det? Jo, vi kan se livmorhulen. Har den normal fasong? Kan det være noen polypper? Utvekster fra slimhinnen? Kan det være noe skillevegg? Eller kan det være noen anatomiske problemer?

Jon Hausken: Selve undersøkelsen tar kun 2-3 minutter. Men dersom da vi finner noe. Det kan jo kanskje være en slimhinneutvekst, såkalt polypp. Så kan vi fjerne den i samme seanse. Enten vi kan føre inn en saks gjennom dette skopet og klippe den vekk. Eller vi kan bruke en elektrisk elektrode og brenne vekk.

Ring oss:

Bestill time:

Avdelinger:
Oslo
Haugesund
Bergen
Stavanger

Fertilitetssjekken - første steg.

Har du ikke blitt gravid etter noen måneder? Da kan Fertilitetssjekken hos oss gi deg svarene du trenger. Bestiller du sjekken hos oss kan vi avdekke årsaker og gi deg løsninger.

Mange plages av å ikke forstå hvorfor graviditet uteblir. Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger – helt enkelt og til en rimelig pris. Det er ikke ventetid og henvisning er ikke nødvendig.

Fertilitetssjekken – for par uten tidligere forsøk

De fleste begynner med denne sjekken.

Fertilitetssjekken – for lesbiske par

Hos oss får dere en undersøkelse tilpasset behovene for lesbiske par.

Fertilitetssjekken – for par med tidligere forsøk

Det er viktig å komme til bunns i hvorfor dere ikke har lykkes. En kostnadsfri ekspertvurdering i første fase gir dere svar.

Fertilitetssjekken – for enslige som vil sjekke status

Undersøk din fertilitet tidlig og unngå overraskelser.