Video – Hvorfor velge IVF og fertilitetsbehandling hos Klinikk Hausken?

Hvorfor velge IVF og fertilitetsbehandling hos Klinikk Hausken?

Jon Hausken: Mange par synes kanskje at IVF blir litt voldsomt. De ønsker på en måte å finne ut hva som er galt. Og gjerne helst ta en tablett, og så kan de ordne det på hjemmebane. IVF er behandlingen fordi den optimaliserer alle prosessene.

Vi får sett hvordan er modningsprosessen. Vi får tatt eggene ut av kroppen. Og da får vi på en måte sett, er det normale eller er de ikke normale? Men ikke bare det, vi kan hjelpe til med befruktningen. Er det slik at normal sædkvalitet vil befrukte eggene? Det hender jo det, at såkalt normal sædkvalitet og normale egg at det ikke intrer befrukning inne i kroppen. Når vi får tatt dette ut av kroppen, så ser vi jo det. Ok, det er faktisk et befrukningsproblem. Og da kan vi hjelpe til med det.

Samtidig er det viktig å få optimalisert prosessen rundt selve implantasjonen. Altså dette at det skal feste seg. Når vi gjør IVF så vet vi når implantasjonen skal inntreffe. Og da kan du også gi tilleggsmedisiner for enten å dempe en betennelse, eller å forsøke å optimalisere et proteinuttrykk som da gir de rette forholdene for selve festingen i livmorhulen. Så prøverør er i dag, behandlingen for uteblitt graviditet.

Ring oss:

Bestill time:

Avdelinger:
Oslo
Haugesund
Bergen
Stavanger

Fertilitetssjekken - første steg.

Har du ikke blitt gravid etter noen måneder? Da kan Fertilitetssjekken hos oss gi deg svarene du trenger. Bestiller du sjekken hos oss kan vi avdekke årsaker og gi deg løsninger.

Mange plages av å ikke forstå hvorfor graviditet uteblir. Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger – helt enkelt og til en rimelig pris. Det er ikke ventetid og henvisning er ikke nødvendig.

Fertilitetssjekken – for par uten tidligere forsøk

De fleste begynner med denne sjekken.

Fertilitetssjekken – for lesbiske par

Hos oss får dere en undersøkelse tilpasset behovene for lesbiske par.

Fertilitetssjekken – for par med tidligere forsøk

Det er viktig å komme til bunns i hvorfor dere ikke har lykkes. En kostnadsfri ekspertvurdering i første fase gir dere svar.

Fertilitetssjekken – for enslige som vil sjekke status

Undersøk din fertilitet tidlig og unngå overraskelser.