Video – Hva har alder å si for fertilitet?

Hva har alder å si for fertilitet?

Jon Hausken: Mange tror det er relativ stor sjanse for å bli gravid. Og det stemmer faktisk. Fordi hos vanlige par som forsøker å bli gravid, så blir 50% av alle parene gravid på første eller andre menstruasjonssyklus. Det er det som er vanlig, å bli gravid med en gang.

Jon Hausken: Så hvis man ikke blir gravid i løpet av noen måneder, så har man faktisk et infertilitetsproblem. Og hvis man i tillegg har en alder så er det viktig å komme tidlig til en utredning. Jo tidligere vi kommer inn i prosessen, jo lettere er det å hjelpe. Det er mye lettere å hjelpe en dame på 37, enn å hjelpe en på 39.

Ring oss:

Bestill time:

Avdelinger:
Oslo
Haugesund
Bergen
Stavanger

Fertilitetssjekken - første steg.

Har du ikke blitt gravid etter noen måneder? Da kan Fertilitetssjekken hos oss gi deg svarene du trenger. Bestiller du sjekken hos oss kan vi avdekke årsaker og gi deg løsninger.

Mange plages av å ikke forstå hvorfor graviditet uteblir. Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger – helt enkelt og til en rimelig pris. Det er ikke ventetid og henvisning er ikke nødvendig.

Fertilitetssjekken – for par uten tidligere forsøk

De fleste begynner med denne sjekken.

Fertilitetssjekken – for lesbiske par

Hos oss får dere en undersøkelse tilpasset behovene for lesbiske par.

Fertilitetssjekken – for par med tidligere forsøk

Det er viktig å komme til bunns i hvorfor dere ikke har lykkes. En kostnadsfri ekspertvurdering i første fase gir dere svar.

Fertilitetssjekken – for enslige som vil sjekke status

Undersøk din fertilitet tidlig og unngå overraskelser.