Video – Årsaker til uteblitt graviditet – Ukjent årsak

Årsaker til uteblitt graviditet – ukjent årsak.

Jon Hausken: Mange par er ofte frustrerte fordi det er ingen årsak. Men det er også det mest vanlige. 1/3 av parene har såkalt ukjent årsak. Det betyr ikke at det ikke er en årsak. Men det er ukjent. Og da er det også prøverør som er metodikken. Fordi, som sagt, den optimaliserer alle prosesser. Og dermed har du gode resultater i den gruppen.

Jon Hausken:
Ukjent årsak handler ofte om implantasjonsproblem. Og da er det noe så fint som, man kaller det for proteinuttrykk Fordi embryo er et egg som er blitt befruktet og har gått til celldedeling. Og det skal feste seg i livmorhulen i slimhinnen. Og så tenker man seg at det går av seg selv, men det gjør det jo ikke. Fordi embryoet produserer en masse proteiner, det kaller man proteinuttrykk, men det gjør også slimhinnen og det må da passe sammen. Og da kan det enten være feil proteinuttrykk fra embryoet. Som tilsier at kanskje embryoet ikke er godt nok. Eller slimhinnen som dermed på en måte har et feil uttrykk. Kan være genetisk. Eller det kan være forsinket. Så implantasjon i dag er veldig viktig.

Jon Hausken:
Og det har Klinikk Hausken veldig sterkt fokus på. Og er innovative på det. Vi henter informasjon fra utlandet. Ofte så tror vi at vi i Norge er best. Men det hender det kommer gode idéer fra utlandet og. Og vi er snare med å ta opp de hvis det gir fornuftig mening.

Ring oss:

Bestill time:

Avdelinger:
Oslo
Haugesund
Bergen
Stavanger

Fertilitetssjekken - første steg.

Har du ikke blitt gravid etter noen måneder? Da kan Fertilitetssjekken hos oss gi deg svarene du trenger. Bestiller du sjekken hos oss kan vi avdekke årsaker og gi deg løsninger.

Mange plages av å ikke forstå hvorfor graviditet uteblir. Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger – helt enkelt og til en rimelig pris. Det er ikke ventetid og henvisning er ikke nødvendig.

Fertilitetssjekken – for par uten tidligere forsøk

De fleste begynner med denne sjekken.

Fertilitetssjekken – for lesbiske par

Hos oss får dere en undersøkelse tilpasset behovene for lesbiske par.

Fertilitetssjekken – for par med tidligere forsøk

Det er viktig å komme til bunns i hvorfor dere ikke har lykkes. En kostnadsfri ekspertvurdering i første fase gir dere svar.

Fertilitetssjekken – for enslige som vil sjekke status

Undersøk din fertilitet tidlig og unngå overraskelser.