Årsaker til uteblitt graviditet – alder.

Jon Hausken: Ved en vanlig menstruasjon så har man jo sin egen eggløsning. Og da tror man gjerne at kroppen velger det beste egget. Men det skjer ikke. Kroppen velger tilfeldig. Og når man da vet at ved økende alder så er flere og flere egg skadet.

Jon Hausken:
La oss si en kvinne som er 40 år der kanskje bare 1 av 10 egg er normale og hvis en velger tilfeldig så har man et infertilitetsproblem. Det er akkurat i denne gruppen prøverør er veldig virkningsfull fordi, hva er prøverør? Jo prøverør er å hente ut mange egg og det er klart at da er det lettere for oss å finne et normalt egg enn når kroppen bare velger en

Ring oss:

Bestill time:

Avdelinger:
Oslo
Haugesund
Bergen
Stavanger

Fertilitetssjekken - første steg.

Har du ikke blitt gravid etter noen måneder? Da kan Fertilitetssjekken hos oss gi deg svarene du trenger. Bestiller du sjekken hos oss kan vi avdekke årsaker og gi deg løsninger.

Mange plages av å ikke forstå hvorfor graviditet uteblir. Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger – helt enkelt og til en rimelig pris. Det er ikke ventetid og henvisning er ikke nødvendig.

Fertilitetssjekken – for par uten tidligere forsøk

De fleste begynner med denne sjekken.

Fertilitetssjekken – for lesbiske par

Hos oss får dere en undersøkelse tilpasset behovene for lesbiske par.

Fertilitetssjekken – for par med tidligere forsøk

Det er viktig å komme til bunns i hvorfor dere ikke har lykkes. En kostnadsfri ekspertvurdering i første fase gir dere svar.

Fertilitetssjekken – for enslige som vil sjekke status

Undersøk din fertilitet tidlig og unngå overraskelser.