Video – Årsaker til uteblitt graviditet – Sædkvalitet

Årsaker til uteblitt graviditet – sædkvalitet.

Jon Hausken: En vanlig årsak til uteblitt graviditet er redusert sædkvalitet. Derfor er det viktig at mannen går og undersøker seg. Fordi det er det enkleste å undersøke. Time på dagen. Gjøre en analyse. 10 minutter etterpå har en svaret om det kan være årsaken til uteblitt graviditet.

Jon Hausken: Hva kan vi hjelpe med til de som har dårlig sædkvalitet? Jo, da er det altså IVF – prøverørsbehandling. Hvorfor det? Jo, fordi da kan vi i laboratoriet finne den beste spermien og den kan vi injisere rett inn i egget og dermed hjelper vi til med befruktningen.

Jon Hausken: Hvorfor har en redusert sædkvalitet? Som oftest er det genetisk betinget. Noen av genene virker ikke optimalt. Det betyr ikke at de ikke virker, men de virker ikke optimalt. Og dermed får en på en måte i den produksjonen en eller annen stopp og dermed får man enten redusert antall sædceller eller bevegelighet. Det kan også være noe som vi kaller morfologi. Det betyr altså at de ikke ser helt normale ut.

Ring oss:

Bestill time:

Avdelinger:
Oslo
Haugesund
Bergen
Stavanger

Fertilitetssjekken - første steg.

Har du ikke blitt gravid etter noen måneder? Da kan Fertilitetssjekken hos oss gi deg svarene du trenger. Bestiller du sjekken hos oss kan vi avdekke årsaker og gi deg løsninger.

Mange plages av å ikke forstå hvorfor graviditet uteblir. Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger – helt enkelt og til en rimelig pris. Det er ikke ventetid og henvisning er ikke nødvendig.

Fertilitetssjekken – for par uten tidligere forsøk

De fleste begynner med denne sjekken.

Fertilitetssjekken – for lesbiske par

Hos oss får dere en undersøkelse tilpasset behovene for lesbiske par.

Fertilitetssjekken – for par med tidligere forsøk

Det er viktig å komme til bunns i hvorfor dere ikke har lykkes. En kostnadsfri ekspertvurdering i første fase gir dere svar.

Fertilitetssjekken – for enslige som vil sjekke status

Undersøk din fertilitet tidlig og unngå overraskelser.