Praktisk informasjon.

Blodprøver.
Alle må ha tatt blodprøver vedrørende HIV, Hepatitt B og C + antistoff mot røde hunder (kun kvinnene) før behandling kan starte. Dette er for å sikre at der ikke skjer smitte av og/eller mellom embryo (forskrift). Disse blodprøvene må analyseres ved et laboratorium som er godkjent for smittetesting for assistert befruktning.

Blødning før oppstart behandling.
Ved lang protokoll (Synarela nesespray) skal du ha hatt en blødning før oppstart av hormoninjeksjoner. Hvis denne uteblir må du ringe oss. Alternativene blir å avvente noen dager, evt utsette behandlingen 1 uke, evt gjøre en ultralyd for å avklare problemet. Og har en fått blødning og er på lang protokoll kan man gjerne ringe ett par dager senere (f.eks. hvis den starter i løpet av helgen).

Betaling.
Du kan betale med kort eller kontant her på klinikken. Foretrekker du betaling via nettbank så er det selvfølgelig fullt mulig. Da kan du betale til kontonummer 3240 07 58440 og merke med ditt navn i meldingsfeltet.   Vi kan dessverre ikke ta i mot kontanter som overskrider 10 000 NOK.   Noen ganger blir dessverre ivf behandlingen avbrutt før eller etter egguttak. Blir ivf behandlingen avbrutt før egguttaket har vi en egen pris på dette.

Apotektjeneste.
Det kan være lurt å kontakte apoteket tidlig. Det er ikke alle apotek som har disse medisinene inne. Apotekene skal imidlertid kunne skaffe medisinene til neste dag. Hvis du ikke bor i ”storbyene” er det viktig å ha dette i mente.   Alle reseptene våre er reiterert; dette betyr at du kan bruke resepten om igjen hvis du har bruk for mer medisin.   Husk at flere må ha medisiner lengre enn til fredagen.   Noen må kanskje også øke dosen.   Siden en går inn i helg med stengte apotek bør en være føre var.

Våre mest brukte apotek.

  • Vitusapotek Lysaker Stasjon: 674 92 330
  • Vitusapotek Løven Stavanger: 519 10 880
  • Vitusapotek Nordstjernen Bergen: 552 18 384
  • Apotek 1 Løven Haugesund: 527 07 850

Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos oss.

Ring oss:

Bestill time:

Avdelinger:
Oslo
Haugesund
Bergen
Stavanger

Vi er der du er.

Du finner våre klinikker i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund. Alle klinikkene er lyse og delikate. Du kan føle deg trygg på at våre gynekologer alltid er oppdatert innen sitt fagfelt. Hos oss får du behandling med det nyeste høyteknologiske utstyret som er tilgjengelig.

Avdelinger.

Klinikk Hausken
Oslo
Lysaker Torg 5
1366 Lysaker

Postadresse:
Postboks 165
1325 Lysaker

Informasjon og kart

Klinikk Hausken
Haugesund
Karmsundgaten 59
5531 Haugesund

Postadresse:
Postboks 4113
5506 Haugesund

Informasjon og kart

Klinikk Hausken
Stavanger
Eiganesveien 10-12
4008 Stavanger

Postadresse:
Postboks 172
4001 Stavanger

Informasjon og kart

Klinikk Hausken
Bergen
Espehaugen 32
5258 Blomsterdalen

Postadresse:
Postboks 99 Blomsterdalen
5868 Bergen

Informasjon og kart