Ultralyd og svangerskap.

Klinikk Hausken har lang erfaring med ultralyd for gravide. Kvinner som ønsker svangerskapskontroll og hjelp til en så problemfri graviditet som mulig, får hjelp og støtte av erfarne gynekologer på våre klinikker.

Ultralyd.

En ultralyd kan gi deg god informasjon om foster- og svangerskapsutviklingen. Du trenger ikke henvisning for å bestille time. Vi hjelper deg også dersom du ønsker ultralyd etter uke 12.

En ultralyd kan gi deg god informasjon om fosterets utvikling. Mange føler det gir en ekstra trygghet.

Med 3D ultralyd er det mulig å få frem flere detaljer og mer informasjon. Mange vordende mødre er veldig spent på utviklingen og en ultralydundersøkelse er både spennende og nyttig.

De fleste gravide er veldig spent på å se utviklingen til fosteret. Etter 12 uker kan en ultralyd avklare mer om organer utvikling en.

Svangerskapskontroll.

Hos oss møter du gynekologer som hjelper deg gjennom hele svangerskapet. Svangerskapskontroll reduserer risiko og gir deg et så enkelt og smertefritt svangerskap som mulig.

Plager under graviditet.

Tiden som gravid er spesiell, og hos oss får du den hjelpen du trenger for å få en best mulig graviditet med lavest risiko.

Timebestilling.

Som oftest får du time ganske raskt. Husk, du trenger ikke henvisning fra fastlegen din for å bestille time hos oss.

Interiør Klinikk Hausken Oslo

Klinikken ligger lett tilgjengelig på Lysaker Torg 5. Gå til timebestilling for kontaktskjema, kart og adresse.

Eksteriør Klinikk Hausken Stavanger

Klinikken ligger i Eiganesveien i Stavanger sentrum. Gå til timebestilling for kontaktskjema, kart og adresse.

Interiør Klinikk Hausken Bergen

Klinikken finner du på Espehaugen 32 og mindre enn ti minutter fra Lagunen Storsenter. Gå til timebestilling for kontaktskjema, kart og adresse.

Interiør Klinikk Hausken Haugesund

Klinikken finner du lett tilgjengelig i Karmsundsgaten 59. Gå til timebestilling for kontaktskjema, kart og adresse.

Vi er der du er.

Du finner våre klinikker i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund. Alle klinikkene er lyse og delikate. Du kan føle deg trygg på at våre gynekologer alltid er oppdatert innen sitt fagfelt. Hos oss får du behandling med det nyeste høyteknologiske utstyret som er tilgjengelig.

Kvinnelig gynekolog.

Mange kvinner ønsker kvinnelig gynekolog. Alle pasienter på klinikkene i Bergen og Oslo kan velge kvinnelig gynekolog når de bestiller time.

Ultralyd - spørsmål og svar.

Vi har samlet noen av spørsmålene vi ofte får fra pasienter. Dette er ting mange lurer på, så kanskje besvarer det også dine spørsmål.

Prisliste ultralyd.

Her er undersøkelser og behandlinger for gynekologi og ultralyd samlet i en oversiktlig prisliste.

Bestill time.

Du trenger ikke henvisning fra fastlege for å bestille time hos oss. Bruk skjemaet under for å bestille gyntime, celleprøve eller andre undersøkesler. Gi oss gjerne et par tidspunkter som passer deg best.

Har du spørsmål? Send oss gjerne en melding, og vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.

Sikkerhet: Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.