Gynekologi.

Kvinner i alle aldre kommer til Klinikk Hausken for gyntime, celleprøve og andre gynekologiske undersøkelser. Det gir ekstra trygghet for deg som pasient at våre leger har obstetrikk og gynekologi som spesialistfelt.

Gyntime og celleprøve.

Det fleste kommer til oss for en helt vanlig gyntime eller en celleprøve. For mange er dette en rutinekontroll de ønsker å få unnagjort så enkelt og raskt som mulig.

En gynekologisk undersøkelse tilpasses ditt behov. Mange kvinner ønsker ganske enkelt en rutineundersøkelse. Men det er også mange andre tilfeller hvor en gyntime er aktuell.

Det er en god idé å jevnlig ta en celleprøve. Norske kvinner i aldersgruppen 25-70 anbefales å ta celleprøve hvert tredje år.

Gynekologi - undersøkelser.

Hos oss møter du erfarne leger og gynekologer som daglig hjelper kvinner i alle aldre. Du får en tilpasset undersøkelse og profesjonell behandling i moderne og vennlige lokaler.

Timebestilling.

Som oftest får du time ganske raskt. Husk, du trenger ikke henvisning fra fastlegen din for å bestille time hos oss.

Interiør Klinikk Hausken Oslo

Klinikken ligger lett tilgjengelig på Lysaker Torg 5. Gå til timebestilling for kontaktskjema, kart og adresse.

Eksteriør Klinikk Hausken Stavanger

Klinikken ligger i Eiganesveien i Stavanger sentrum. Gå til timebestilling for kontaktskjema, kart og adresse.

Interiør Klinikk Hausken Bergen

Klinikken finner du på Espehaugen 32 og mindre enn ti minutter fra Lagunen Storsenter. Gå til timebestilling for kontaktskjema, kart og adresse.

Interiør Klinikk Hausken Haugesund

Klinikken finner du lett tilgjengelig i Karmsundsgaten 59. Gå til timebestilling for kontaktskjema, kart og adresse.

Vi er der du er.

Du finner våre klinikker i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund. Alle klinikkene er lyse og delikate. Du kan føle deg trygg på at våre gynekologer alltid er oppdatert innen sitt fagfelt. Hos oss får du behandling med det nyeste høyteknologiske utstyret som er tilgjengelig.

Kvinnelig gynekolog.

Mange kvinner ønsker kvinnelig gynekolog. Alle pasienter på klinikkene i Bergen og Oslo kan velge kvinnelig gynekolog når de bestiller time.

Gynekologi - spørsmål og svar.

Vi har samlet noen av spørsmålene vi ofte får fra pasienter. Dette er ting mange lurer på, så kanskje besvarer det også dine spørsmål.

Prisliste gynekologi.

Her er undersøkelser og behandlinger for gynekologi og ultralyd samlet i en oversiktlig prisliste.

Bestill time.

Du trenger ikke henvisning fra fastlege for å bestille time hos oss. Bruk skjemaet under for å bestille gyntime, celleprøve eller andre undersøkesler. Gi oss gjerne et par tidspunkter som passer deg best.

Har du spørsmål? Send oss gjerne en melding, og vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.

Sikkerhet: Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.