Single kvinner og menn som ønsker å sjekke status.

Mange single som ikke er i parforhold, ønsker å undersøke sin fertilitet. Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger. Du vil sitte igjen med ny forståelse om din egen fertilitet og hva du må gjøre dersom du ønsker barn.

Sædanalyse (hjemmetest).

I samarbeid med ExSeed Health tilbyr vi en enkel men nøyaktig hjemmetest for alle som ønsker å undersøke sædkvaliteten. Testen er app-basert og sendes i nøytral postpakke.

Sædanalyse med svar på dagen.

Hos oss kan du få en sædprøve analysert i vårt laboratorium og få resultat samme dag. Sædkvaliteten er det enkleste å teste når graviditet uteblir.

Fertilitetssjekken.

De fleste pasienter som kommer til oss, starter med Fertilitetssjekken. Hos oss får du en undersøkelse tilpasset single kvinner og menn som ønsker å sjekke status.

Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger, og den er helt uforpliktende.

Vi er der du er.

Klinikk Hausken er Norges største fertilitetsklinikk. Du finner oss i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund. Hos oss får du hjelp av leger med lang erfaring og et team som er ledende innen sitt felt i Europa. Du er velkommen til oss.

Kundeerfaringer.

For mange er fertilitetsbehandling ukjent og kanskje litt skummelt. Det kan være godt å se at andre har de samme tankene som dere selv har.

IVF - spørsmål & svar.

Her er noen av de spørsmålene pasienter spør oss om ofte. Mange av svarene kan nok være hjelpsomme for deg også.

Bestill time.

Du trenger ikke henvisning fra fastlege for å bestille time hos oss. Bruk skjemaet under for å bestille time til Fertilitetssjekken eller andre behandlinger. Gi oss gjerne et par tidspunkter som passer deg best.

Har du spørsmål? Send oss gjerne en melding, og vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.

Sikkerhet: Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.