Behandlinger for single kvinner.

Hos oss får du hjelp til å planlegge eller skape en familie. Fertilitetssjekken er for de fleste det første steget. Undersøkelsen er en god start og gir deg svarene du trenger for å ta veloverveide valg videre.

IUI Donor.

En vanlig befruktningsmetoden for single kvinner er IUI Donor. Hos oss får du hjelp til alt det praktiske og prosedyrer involvert med donorsæd.

IVF med donor.

Fertilitetssjekken avklarer hva som er det beste behandlingvalget for deg. For mange single kvinner gir IVF med donor (IVFD) det beste resultatet.

Donorsæd.

Single kvinner får hjelp til alt det praktiske tilknyttet donorsæd nå de kommer til oss. Donorsæd kan benyttes til til inseminasjon (IUI) eller IVF-behandling.

FER - frysebehandling.

Etter en IVF-behandling kan man fryse ned egg og lagre til en senere innsettelse. Et nytt forsøk blir da en enkel prosedyre som kun tar noen minutter.

Andre behandlinger.

Her er noen flere behandlinger som kan være aktuelle for deg. Husk, du er alltid velkommen til å sende oss spørsmål på chat eller meldingsskjema.

Hysteroskopi er en undersøkelse av kvinnens livmor. I noen tilfeller kan en scratching av endometriet øke sjansen for å bli gravid.

Nedfrysing av egg (egendonasjon) gjør det mulig for kvinner å lagre egg og dermed utsette graviditet til et senere tidspunkt.

Klinikk Hausken er den første fertilitetsklinikken i Norge som tilbyr narkose ved egguttak.

Fertilitetssjekken.

De fleste som kommer til oss, starter med Fertilitetssjekken. Hos oss får du en undersøkelse som er tilpasset single kvinner.

Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger, og den er helt uforpliktende.

Vi er der du er.

Klinikk Hausken er Norges største fertilitetsklinikk. Du finner oss i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund. Hos oss får du hjelp av leger med lang erfaring og et team som er ledende innen sitt felt i Europa. Dere er velkommen til oss.

Kostholdsveiledning

Maten du spiser kan påvirke fertilitetsbehandling på en positiv måte. Derfor samarbeider Klinikk Hausken med ernæringsfysiolog Ragnhild Junge. Les mer hvordan Ragnhild kan hjelpe deg.

Familieterapeut.

Klinikk Hausken samarbeider med familieterapeut Tone Bråten som er terapeut med fertilitet som spesialfelt.

Som en del av din fertilitetsbehandling hos oss, får du en gratis time med Tone.

Kundeerfaringer.

For mange er fertilitetsbehandling ukjent og kanskje litt skummelt. Det kan være godt å se at andre har de samme tankene som du selv har.

IVF - spørsmål & svar.

Her er noen av de spørsmålene pasienter spør oss om ofte. Mange av svarene kan nok være hjelpsomme for deg også.

Behandlingsavtale.

Du har muligheten til å betale IVF-behandlinger hos oss med fleksibel delbetaling. Du kan også velge kostnadsfri faktura med opp til 60 dagers betalingsfrist.

Bestill time.

Du trenger ikke henvisning fra fastlege for å bestille time hos oss. Bruk skjemaet under for å bestille time til Fertilitetssjekken eller andre behandlinger. Gi oss gjerne et par tidspunkter som passer deg best.

Har du spørsmål? Send oss gjerne en melding, og vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.

Sikkerhet: Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.