For de som ønsker eggfrys.

Det er mange årsaker til å utsette graviditet. Kanskje har du ikke møtt partneren du vil dele livet med, eller kanskje har du en arbeidssituasjon som gjør det vanskelig å få barn akkurat nå.

De fleste som vurderer å fryse egg, starter med Fertilitetssjekken hos oss. Den gir deg svarene du trenger for å ta veloverveide valg.

Nedfrysing av egg.

Du vet kanskje at du svært gjerne ønsker barn en gang. Med eggfrys kan du utsette graviditet og samtidig øke muligheten for et positivt resultat i fremtiden.

Narkose ved egguttak.

For de fleste fungerer lokalbedøvelse ved egguttak utmerket, men for noen kan det være gode grunner til å velge narkose. Klinikk Hausken er den første fertilitetsklinikken i Norge som tilbyr narkose ved egguttak.

Fertilitetssjekken.

De fleste pasienter som kommer til oss, starter med Fertilitetssjekken. Hos oss får du en undersøkelse som er tilpasset deg som ønsker å fryse egg.

Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger, og den er helt uforpliktende.

Vi er der du er.

Klinikk Hausken er Norges største fertilitetsklinikk. Du finner oss i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund. Hos oss får du hjelp av leger med lang erfaring og et team som er ledende innen sitt felt i Europa. Du er velkommen til oss.

IVF - spørsmål & svar.

Her er noen av de spørsmålene pasienter spør oss om ofte. Mange av svarene kan nok være hjelpsomme for deg også.

Kundeerfaringer.

For mange er fertilitetsbehandling ukjent og kanskje litt skummelt. Det kan være godt å se at andre har de samme tankene som du selv har.

Bestill time.

Du trenger ikke henvisning fra fastlege for å bestille time hos oss. Bruk skjemaet under for å bestille time til Fertilitetssjekken eller andre behandlinger. Gi oss gjerne et par tidspunkter som passer deg best.

Har du spørsmål? Send oss gjerne en melding, og vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.

Sikkerhet: Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.