Fakta om Klinikk Hausken.

Klinikk Hausken er en privat virksomhet som tilbyr utredning og behandling for par som strever med å oppnå ønske om barn. Vi tilbyr alle former for behandling godkjent av norske helsemyndigheter.

Hos oss får du tilrettelagt IVF behandling for deg og din partner. I tillegg behandler våre gynekologer kvinner i alle aldre.

Nyskapende og innovativ. 

Klinikk Hausken har siden oppstart vært nyskapende. Vi tar raskt i bruk ny teknologi. Vi er raske til å fange opp nye trender. Evaluerer og tilpasser nye behandlings metoder. Vi er først ute med det siste innen assistert befruktning, og diskuterer gjerne alternative løsninger. Vi tilpasser oss parets ønsker og behov. Vi har den nyeste teknologien.

Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos oss.

Ring oss:

Bestill time:

Avdelinger:
Oslo
Haugesund
Bergen
Stavanger

Suksess på tross av tidligere negative forsøk.

Hvordan går det egentlig med de parene, som har hatt 3 eller flere negative forsøk i det offentlige, hvis de prøver noen nye runder her hos oss? Vi har siden 2009 registrert alle disse parene. 60% får barn! Og de fleste av disse på 1. eller 2. forsøk.

Hvordan kan det ha seg? Ny gjennomgang avdekker nesten alltid ting som har vært oversett. Nye mer individuelle behandlings protokoller. Embryoscope som sikrer bedre rett embryo for tilbakeføring. Og ikke minst viktig ny giv og optimisme fra paret og behandler.

Ingen henvisning nødvendig.

Du finner våre klinikker i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund. Alle klinikkene er lyse og delikate. Du kan føle deg trygg på at våre gynekologer alltid er oppdatert innen sitt fagfelt. Hos oss får du behandling med det nyeste høyteknologiske utstyret som er tilgjengelig.

Gynekologi & ultralyd.

Gynekologisk undersøkelse

Når er det aktuelt med en gynekologisk undersøkelse?

3D ultralyd

Med en ultralyd kan du som gravid se utviklingen til fosteret.

Svangerskapskontroll

Er du gravid og ønsker oppfølging av en gynekolog?

IVF & Fertilitetsbehandlinger.

IVF behandling

IVF betyr In Vitro Fertilisering - befruktning utenfor kroppen.

mikro-TESE

Dette er en avansert metode for å hente ut sædceller.

mikro-TESE

Dette er en avansert metode for å hente ut sædceller.

mikro-TESE

Dette er en avansert metode for å hente ut sædceller.

ICSI

ICSI er mikroinjeksjon av spermie inn i et av kvinnens egg.