Kundeerfaringer - IVF og fertilitet.

Beslutningen om å gjøre IVF og fertilitetsbehandling kan for noen være vanskelig.

Mange føler seg sårbare og usikre i tiden før de gjennomgår behandlingen. Det kan være trøstende å lese historier og opplevelser fra andre par som har gått gjennom akkurat det samme som du selv.

Nedenfor finner du tilbakemelding fra noen av parene vi har hjulpet. De hadde alle sin unike IVF-reise. Kanskje kan det gi deg deg litt håp og oppmuntring å lese tilbakemeldingene vi har fått.

Aras ble født tidlig i 2018. Han var 2565 gram og 46 centimeter.

Deniz, Mustafa & Aras

“Vi husker veldig godt at på nyttårsaften 2014 ønsket vi oss en baby i det nye året. Men planen gikk dessverre ikke som vi ønsket. Etter å ha vært tålmodig i ett år, bestemte vi oss om å oppsøke en gynekolog og deretter ta noen undersøkelser. Undersøkelsene visste at vi hadde uforklarlig infertilitet. Alt var normalt, men samtidig var noe som var ukjent og unormalt. Diagnosen ga oss et sterkt og samtidig svakt håp. Vi var begge fullstendig klar over at vi hadde en lang reise med utfordrende prosesser foran oss.

Vi lyktes ikke med vårt første forsøk i det offentlige. Derfor var vi på utkikk etter en god privat klinikk. Etter litt undersøkelse så fikk vi vite at Jon Hausken var en dyktig lege i sitt felt. Vi planla å dra til Haugesund for å få vurdert et nytt forsøk. Mens vi hadde de tankene, så fikk vi vite om den nye avdelingen på Lysaker Torg i Oslo. Vi ble glade og tenkte at  det var kanskje en mening med det."

(fortsetter under)

“Allerede fra første stund fikk vi en meget positiv energi av Jon. Han er en veldig empatisk og hyggelig lege. Det første inntrykket vi fikk av ham ga oss et stort håp. Helt fra begynnelsen til vår siste time har  vi vært veldig fornøyde med all behandling, oppfølging, kundeservice, ærlighet og oppriktighet som vi opplevde på klinikken.

Tidlig 2018 tok vi med oss vår lille prins ARAS og besøkte Jon og hans fantastiske team for å vise vår takknemlighet. Alle tok godt imot oss og vi følte inderlig at hele gjengen delte vår glede. Vi vet at mennesker prøver å yte etter sine beste evner når kjemien passer. Jon, og hans fantastiske team har gjort vår drøm til virkelighet. Vi anbefaler Klinikk Hausken på det sterkeste til de som ønsker å realisere sin drøm.

Vi ønsker alle som går gjennom den samme prosessen, lykke til. Vi vet godt hvor utfordrende det er.

Man må aldri glemme at et godt resultat er rett ved hjørnet når man har tålmodighet og ikke mister håpet."

Mustafa & Deniz, Oslo

Stor stas med babybesøk på klinikken i Oslo.

Kundeerfaringer - Infertility Awareness Week.

Infertility Awareness Week

I sammenheng med Infertility Awareness week verden rundt, har vi fått noen av våre pasienter til å dele noen av sine IVF erfaringer.

Kundeerfaringer:

Historien til Marianne og Svein Erling.

Kundeerfaringer:

Birgitte og Yael forteller sin IVF historie.

Kundeerfaringer:

Tonje og Lars-Vegard forteller.

Kundeerfaringer:

Les historien til Kristin Maire og Anders.

Kundeerfaringer:

Dyveke og Daniel deler sin historie.

Bestill time her.

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Du trenger ikke henvisning fra din fastlege for å bestille time hos oss. Vanligvis får du time uten ventetid. Gi oss gjerne 1-2 tidspunkter som passer deg best.

Sikkerhet: Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Andre behandlinger.

Fertilitetssjekken

For par uten tidligere forsøk.

Fertilitetssjekken

For lesbiske par.

Fertilitetssjekken

For par med tidligere forsøk.

IVF behandling

IVF betyr In Vitro Fertilisering - befruktning utenfor kroppen.

mikro-TESE

Dette er en avansert metode for å hente ut sædceller.

ICSI

ICSI er mikroinjeksjon av spermie inn i et av kvinnens egg.