Hos Klinikk Hausken får alle par muligheten til IVF behandling med donorsæd. Første steg er Fertilitetssjekken.

Hos Klinikk Hausken får alle par muligheten til IVF behandling med donorsæd. Første steg er Fertilitetssjekken.

Hos Klinikk Hausken får alle par muligheten til IVF behandling med donorsæd. Første steg er Fertilitetssjekken.

IVFD - IVF med donorsæd.

Vi tilbyr IVF og IUI behandling med donorsæd til alle par. Vi har gode prosedyrer på plass for rask igangsettelse av behandling og valg av donor. Vi bruker European Sperm Bank i Købehavn. Dette fordi de har godt utvalg av egnede donorer og gode rutiner for undersøkelser og oppfølging av donor. European Sperm Bank har gode prosedyrer for ivaretagelse av anonymitet, levering og kontroll på antall barn per donor gjennom sitt konsept med barnerettighet. Vi har svært gode resultater på denne type behandling.

Fertilitetssjekken
Etter at du enten har ringt oss opp eller bestilt time til Fertilitetssjekken gjennom vårt mail system så vil dere motta et bekreftelsesbrev i posten. Dette brevet vil også inneholde informasjon om hva som skal skje i løpet av konsultasjonen. Timen starter med en samtale med legen der han tar seg god tid til å danne seg et bilde av problemstillingen deres og svare på evt. spørsmål.

Det settes deretter opp et behandlingsopplegg til dere og donor blir valgt av legen etter parets fysiske karakteristika.

Sykepleier går deretter nøye igjennom behandlingsforslaget med dere. Hun informerer dere om alle praktiske forhold knyttet til behandling (f.eks. tidsaspekt, ultralydkontroller lokalt der dere bor, medikamenthåndtering, injeksjonsveiledning, priser, kontrakt etc.).

Rekvisisjon til standard blodprøver som må tas før IVF behandling blir sendt i sammen med timebekreftelsen. Prøvene tas for å kontrollere infeksjonstegn og egg reserver. Blodprøvene tar dere på nærmeste sykehus ved første anledning. Dere blir informert om svarene når dere er her på Fertilitetssjekken.

De fleste sykehus har en lab hvor man kan gå og ta blodprøver uten timebestilling. Er det langt til nærmeste sykehus kan du sjekke med ditt legekontor om dere kan ta prøvene der, men prøvene må sendes til et godkjent laboratorium for analysering (liste over godkjente laboratorium vil være vedlagt). Dersom svar på blodprøvene foreligger og forundersøkelser legger opp til det, kan behandlingen som regel starte ved påfølgende menstruasjon.

IVFD – IVF med donorsæd
IVF betyr befruktning utenfor kroppen. Kvinnen går gjennom en nedregulering og stimuleringsprosess. Etter en satt periode blir det gjort en ultralyd for å sjekke slimhinne og antall follikler. Ut i fra denne ultralyden blir det fastsatt dato på egg uttak. Noen ganger er det nødvendig å fortsette med medisiner i ett par ekstra dager for deretter å komme på ny ultralyd. Ved OPU dag blir dere sjekket inn i resepsjonen hvor kontrakter blir underskrevet, ID sjekket og betaling mottas. Dere får deretter tildelt et eget rom hvor dere kan trekke dere tilbake og slappe av før egg uttaket. Sykepleier kommer inn med medisiner i forkant av uttaket. Dere kan gå inn på lab i sammen. Det er alltid godt å ha en hånd å holde i.

Donorsæden har nå blitt klargjort og vil bli lagt oppi petri skålen i sammen med eggene som ble tatt ut. De vil deretter bli plassert i en inkubator. Har sykepleier vært inne og snakket med dere etter egg uttaket er dere «fri» til å gå hjem. Da er det bare å vente på telefon fra oss påfølgende morgen om hvordan det gikk med befruktningen. Dere vil også ved denne telefonsamtalen få beskjed om når innsettingen blir.

Vil også minne om hos Klinikk Hausken blir alle befruktede egg lagt inn i en inkubator kalt EmbryoScope. Dette er et revolusjonerende stykke utstyr som tillater embryoene i å bli filmet gjennom hele celle delingen. Dette gjør at embryologene lettere kan velge ut det beste embryoet som skal settes tilbake.

Hurtigsøk

Ofte besøkte sider:

Du finner oss i Oslo, Bergen, Stavanger & Haugesund

Vi er der du er.

Klinikk Hausken er Norges største fertilitetsklinikk. Du finner oss i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund. Hos oss får du hjelp av leger med lang erfaring og et team som er ledende innen sitt felt i Europa. Dere er velkommen til oss.

Fertilitetssjekken.

Har dere ikke blitt gravid etter noen måneder? Da er det viktig å finne ut hvorfor. For de fleste par er Fertilitetssjekken første steg. Undersøkelsen tilpasses hvert par og gir dere svarene dere trenger. Fertilitetssjekken er første steget til en vellykket graviditet.

Les mer om Fertilitetssjekken og finn ut hvilken som passer best for deg og din partner. Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss.

"Alle som jobber hos Klinikk Hausken jobber for at JEG skal få oppleve at drømmen min går i oppfyllelse. Sykepleierne og legene er helt fantastiske. Jeg har ikke tvilt ett eneste sekund fra første time hos dere!"

Elisabeth & Helen fra Oslo

Andre behandlinger.

IVF behandling

IVF betyr In Vitro Fertilisering - befruktning utenfor kroppen.

IUI Donor

IUI Donor er inseminering med donorsæd.

IVFD (IVF Donor)

IVFD eller IVF Donor er IVF behandling med donorsæd.

Våre leger.

Dr. Jon Hausken

Les mer om våre leger.

Dr. Arne Schwennicke

Les mer om våre leger.

Dr. Torolf Holst-Larsen

Les mer om våre leger.

Dr. Kirsten Hope

Les mer om våre leger.

Avdelinger.

Klinikk Hausken
Oslo
Lysaker Torg 5
1366 Lysaker

Postadresse:
Postboks 165
1325 Lysaker

Informasjon og kart

Klinikk Hausken
Haugesund
Karmsundgaten 59
5531 Haugesund

Postadresse:
Postboks 4113
5506 Haugesund

Informasjon og kart

Klinikk Hausken
Stavanger
Eiganesveien 10-12
4008 Stavanger

Postadresse:
Postboks 172
4001 Stavanger

Informasjon og kart

Klinikk Hausken
Bergen
Espehaugen 32
5258 Blomsterdalen

Postadresse:
Postboks 99 Blomsterdalen
5868 Bergen

Informasjon og kart