Timebestilling - fertilitetsbehandling (IVF) i Oslo.

Ønsker dere fertilitetsbehandling i Oslo? Eller kanskje dere er usikker om det er nødvendig med fertilitetsbehandling eller ei? Hos oss kan dere enkelt bestille time og få svarene dere trenger.

Fertilitetssjekken er ofte første steg når pasienter kommer til klinikken. Med denne enkle undersøkelsen kartlegger vi din fertilitetssituasjon. Menn kan også bestille en enkel sædanalyse på våre klinikker.

Klinikk Hausken er Norges største IVF klinikk. Du finner oss på Lysaker Torg 5 ved siden av Lysaker stasjon og Drammensveien. Vi har fine nye lokaler og er lett tilgjengelig både med bil og offentlig transport.

Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos oss.

Behandlinger.

Det er viktig å finne ut av hvorfor dere ikke blir gravid. Våre fire klinikker har leger med lang og bred erfaring som kan hjelpe dere å finne årsakene. Hos oss får dere behandling som er tilpasset din situasjon og ditt liv. Det gir gode resultater.

 • IUI Partner
 • IUI Donor
 • IVF behandling
 • IVFD - IVF med donorsæd
 • ICSI
 • TESE/PESA
 • mikro-TESE
 • FER
 • Sædanalyse
 • Diagnostisk TESE/PESA
 • Og mye mer...

Klinikk Hausken Oslo

Adresse:
Lysaker Torg 5
1366 Lysaker

Postadresse:
Postboks 165
1325 Lysaker

Åpningstider:
Mandag-Fredag klokken 08-16

Telefon & Live Chat:
09-12 & 13-15

Bestill time:

Erfaring og ekspertise.

Siden 2006 har Klinikk Hausken tilbudt fertilitetsbehandling til par i Norge. Vi har nå erfarne leger ved fire klinikker. I tillegg til avdelingen i Oslo finner du oss i Bergen, Stavanger og Haugesund. Alle klinikkene har det siste innen moderne utstyr og tilbyr kompetanse på høyt nivå.

I Oslo arbeider Dr. Caroline Becker. Dr. Jon Hausken som er grunnleggeren av klinikken, finner du også ofte i Oslo-avdelingen. Det samme gjør du med våre dyktige leger Dr. Arne Schwennicke og Dr. Torolf Holst-Larsen.

"Alle som jobber hos Klinikk Hausken jobber for at JEG skal få oppleve at drømmen min går i oppfyllelse. Sykepleierne og legene er helt fantastiske. Jeg har ikke tvilt ett eneste sekund fra første time hos dere!"

Elisabeth & Helen fra Oslo

Bestill time her.

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Du trenger ikke henvisning fra din fastlege for å bestille time hos oss. Vanligvis får du time uten ventetid. Gi oss gjerne 1-2 tidspunkter som passer deg best.

Sikkerhet: Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Andre avdelinger.

IVF i Stavanger

Klinikken finner du Eiganesveien i Stavanger sentrum.

IVF i Bergen

Du finner oss i Blomsterdalen noen minutter fra Flesland.

IVF i Haugesund

Klinikken ligger lett tilgjengelig i Karmsundgaten.