Fertilitetssjekken - oversikt.

Hos oss får dere alltid en behandling som er tilpasset deg og din partner. Det gir best resultater. Første steg er som oftest Fertilitetssjekken. Denne undersøkelsen gir svarene dere trenger uansett om dere har tidligere forsøk eller ei.

Du velger mellom fire ulike typer Fertilitetssjekker hos oss. Med en spesialtilpasset undersøkelse finner vi årsaker og løsninger.

For par med tidligere forsøk: For dere er det spesielt viktig å komme til bunns i årsaker. Derfor tilbyr vi en såkalt second-opinion som Fase 1 av Fertilitetssjekken. Når dere sender inn informasjon om tidligere behandling, vil legen gi deg en ekspertvurdering uten kostnad. Deretter kan man velge om man vil gå til Fase 2. Mange velger også å gå rett til Fase 2, altså selve Fertilitetssjekken.

Velg din Fertilitetssjekk under for mer informasjon og timebestilling.

Fertilitetssjekken – for par uten tidligere forsøk

De fleste begynner med denne sjekken.

Fertilitetssjekken – for lesbiske par

Hos oss får dere en undersøkelse tilpasset behovene for lesbiske par.

Fertilitetssjekken – for par med tidligere forsøk

Det er viktig å komme til bunns i hvorfor dere ikke har lykkes. En kostnadsfri ekspertvurdering i første fase gir dere svar.

Fertilitetssjekken – for enslige som vil sjekke status

Undersøk din fertilitet tidlig og unngå overraskelser.

Hurtigsøk

Ofte besøkte sider:

Du finner oss i Oslo, Bergen, Stavanger & Haugesund

Vi er der du er.

Klinikk Hausken er Norges største fertilitetsklinikk. Du finner oss i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund. Hos oss får du hjelp av leger med lang erfaring og et team som er ledende innen sitt felt i Europa. Dere er velkommen til oss.

"Opplevelsen av Fertilitetssjekken var veldig god. Vi følte oss godt ivaretatt av Dr. Jon Hausken, han uttrykte en trygghet om at han kunne sitt fag, og vi fikk tillit til at vi kunne få hjelp her. Samtalen med sykepleier var også veldig informativ og god. Vi følte at det var god tid til oss."

Linda & Geir-Egil fra Stavanger