Fertilitetssjekken - oversikt.

Hos oss får du en behandling som er tilpasset deg enten du er singel eller i parforhold. En skreddersydd behandling gir best resultat. Første steg er oftest Fertilitetssjekken. Denne undersøkelsen gir svarene du trenger uansett om du har tidligere forsøk eller ei.

Du velger den Fertilitetssjekken som passer din situasjon best. En spesialtilpasset undersøkelse gir det beste utgangspunktet for å finne årsak og løsning.

Velg din Fertilitetssjekk under for mer informasjon og timebestilling.

Fertilitetssjekken – for par uten tidligere forsøk

De fleste begynner med denne sjekken.

Fertilitetssjekken – for lesbiske par

Hos oss får dere en undersøkelse tilpasset behovene for lesbiske par.

Fertilitetssjekken – for singel kvinne

Ønsker du inseminering med donorsperm? Da er første steget Fertilitetssjekken.

Fertilitetssjekken – for par med tidligere forsøk

Det er viktig å komme til bunns i hvorfor dere ikke har lykkes. Legen analyserer nye funn og setter seg inn i tidligere behandling.

Fertilitetssjekken – for de som ønsker eggfrys

Vurderer du eggfrys eller såkalt egendonasjon? Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger for å gjøre et veloverveid valg.

Fertilitetssjekken – for single som vil sjekke status

Undersøk din fertilitet tidlig og unngå overraskelser.

Hurtigsøk

Ofte besøkte sider:

Du finner oss i Oslo, Bergen, Stavanger & Haugesund

Vi er der du er.

Klinikk Hausken er Norges største fertilitetsklinikk. Du finner oss i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund. Hos oss får du hjelp av leger med lang erfaring og et team som er ledende innen sitt felt i Europa. Dere er velkommen til oss.

"Opplevelsen av Fertilitetssjekken var veldig god. Vi følte oss godt ivaretatt av Dr. Jon Hausken, han uttrykte en trygghet om at han kunne sitt fag, og vi fikk tillit til at vi kunne få hjelp her. Samtalen med sykepleier var også veldig informativ og god. Vi følte at det var god tid til oss."

Linda & Geir-Egil fra Stavanger