Familieterapeut.

Fertilitetsbehandling kan være en fysisk og psykisk berg-og-dal-bane. Det er mange følelser som skal fordøyes. Hormoner og medisiner gjør også at det rent fysisk kan være en utfordring. Det er derfor viktig at du er positiv og aktiv i forhold til din egen behandling slik at du håndterer følelser og endringer i kroppen på en best mulig måte.

Siden det kan være krevende både fysisk og psykisk med fertilitetsbehandling, ønsker vi å hjelpe alle til en så smidig prosess som mulig. Alle par hos Klinikk Hausken får tilbud om veiledning og emosjonell støtte som en del av fertilitetsbehandlingen. En samtale med familieterapeuten vår hjelper deg til å takle behandlingen bedre. Det kan gjøre en stor forskjell å snakke med en profesjonell veileder.

Klinikk Hausken samarbeider med familieterapeut Tone Bråten som er terapeut med fertilitet som spesialfelt. Tone har i mange år hjulpet par som går gjennom fertilitetsbehandling, og hun har møtt par og single som går gjennom akkurat det samme som deg. Det kan være godt å vite at mange ting som du kanskje føler du er alene om, er ganske så vanlig. Tone veileder deg gjennom din fertilitetsreise og gir deg verktøy slik at du kan løse utfordringene så godt som mulig.

Familieterapeut Tone Bråten.

Tone er utdannet systemisk familieterapeut ved Diakonhjemmet i Oslo. Siden 2011 har hun arbeidet med par og single som sliter med å bli gravid.

Som en del av din fertilitetsbehandling hos oss, får du en gratis time med Tone. Dette er en del av behandlingen din, og du betaler ingenting for denne timen. Velg selv om du vil møtes på Skype eller telefon. Du kan også avtale et personlig møte med Tone dersom du bor i Oslo-området.

Etter den første timen, velger du selv om du vil fortsette med flere avtaler. Du kan bestille samtale på 45 eller 60 minutter.

Første avtale: Gratis
45 minutter: kroner 900,-
60 minutter: kroner 1200,-

Energiløft for fertilitetspasienter.

Bli med i en lukket Facebook gruppe ledet av familieterapeut Tone Bråten. Her får du inspirasjon, veiledning, fellesskap og samhold. Det koster ingenting å bli med i gruppen.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål til vår famileterapeut Tone Bråten? Bruk skjemaet nedenfor og velg emne "familieterapeut" dersom du har spørsmål til vår familieterapeut Tone Bråten. Du kan også ringe henne direkte.

Sikkerhet: Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Hurtigsøk

Ofte besøkte sider:

Du finner oss i Oslo, Bergen, Stavanger & Haugesund

Andre behandlinger.

Fertilitetssjekken

For par uten tidligere forsøk.

Fertilitetssjekken

For lesbiske par.

Fertilitetssjekken

For par med tidligere forsøk.

IVF behandling

IVF betyr In Vitro Fertilisering - befruktning utenfor kroppen.

mikro-TESE

Dette er en avansert metode for å hente ut sædceller.

IUI Donor

IUI Donor er inseminering med donorsæd.