VIDEO – SPØRSMÅL OG SVAR

Spesialister innen Fertilitet (IVF) og Gynekologi

VIDEO – SPØRSMÅL OG SVAR

Spesialister innen Fertilitet (IVF) og Gynekologi

VIDEO – SPØRSMÅL OG SVAR

Spesialister innen Fertilitet (IVF) og Gynekologi

«Klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger & Haugesund.»

IVF OG INDIVIDUELL BEHANDLING

Par som får behandling hos oss har veldig gode resultater. En av de viktigste årsakene til det er at alle par får en individuell tilpasset behandling.

VIDEO OG TEKST

HVORFOR VELGE IVF OG FERTILITETSBEHANDLING HOS KLINIKK HAUSKEN?

En IVF behandling optimaliserer alle prosesser slik at man kan oppnå en graviditet. Jon Hausken forteller om de ulike prosessene og hvordan de kan optimaliseres.

VIDEO OG TEKST

HYSTEROSKOPI

Hysteroskopi er en enkel og helt smertefri undersøkelse. Ved en hysteroskopi vil vi oppdage om det er polypper i livmorhulen. Polypper kan være årsaken til uteblitt graviditet.

VIDEO OG TEKST

HVA HAR ALDER Å SI FOR FERTILITET?

Det er viktig å komme raskt til behandling dersom dere har et infertilitetsproblem. Jo tidligere vi kan hjelpe til, jo enklere er det å hjelpe dere.

VIDEO OG TEKST

ÅRSAKER TIL UTEBLITT GRAVIDITET – UKJENT ÅRSAK

Så mange som 1/3 av par har såkalt Ukjent Årsak. Behandlingen av dette er IVF (prøverør). Doktor Jon Hausken forklarer hvordan klinikken kan hjelpe par med Ukjent Årsak til å bli gravide.

VIDEO OG TEKST

ÅRSAKER TIL UTEBLITT GRAVIDITET – ALDER

Etterhvert som kvinnen blir eldre, blir flere og flere egg skadet. Blir man ikke naturlig gravid kan da løsningen være prøverør. Vi kan velge ut det eller de eggene som gir størst mulighet for en graviditet.

VIDEO OG TEKST

ÅRSAKER TIL UTEBLITT GRAVIDITET – TETTE EGGLEDERE

Doktor Jon Hausken forklarer hva tette eggledere innebærer og hvordan det kan påvirke muligheten for å bli gravid. Løsningen for par der kvinnen har tette eggledere, kan være prøverør.

VIDEO OG TEKST

ÅRSAKER TIL UTEBLITT GRAVIDITET – SÆDKVALITET

Redusert sædkvalitet er en vanlig årsak til uteblitt graviditet. Heldigvis er det enkelt for mannen å teste dette. Doktor Jon Hausken forklarer hva klinikken kan gjøre for par der mannen har redusert sædkvalitet.

VIDEO OG TEKST

FERTILITETSSJEKKEN – FØRSTE STEG

Har du ikke blitt gravid etter noen måneder? Da kan Fertilitetssjekken hos oss gi deg svarene du trenger. Bestiller du sjekken hos oss kan vi avdekke årsaker og gi deg løsninger.

 

Mange plages av å ikke forstå hvorfor graviditet uteblir. Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger – helt enkelt og til en rimelig pris. Det er ikke ventetid og henvisning er ikke nødvendig.