IVF og individuell behandling.

Par som får behandling hos oss har veldig gode resultater. En av de viktigste årsakene til det er at alle par får en individuell tilpasset behandling.

Hvorfor velge IVF og fertilitetsbehandling hos Klinikk Hausken?

En IVF behandling optimaliserer alle prosesser slik at man kan oppnå en graviditet. Jon Hausken forteller om de ulike prosessene og hvordan de kan optimaliseres.

Hysteroskopi.

Hysteroskopi er en enkel og helt smertefri undersøkelse. Ved en hysteroskopi vil vi oppdage om det er polypper i livmorhulen. Polypper kan være årsaken til uteblitt graviditet.

Hva har alder å si for fertilitet?

Det er viktig å komme raskt til behandling dersom dere har et infertilitetsproblem. Jo tidligere vi kan hjelpe til, jo enklere er det å hjelpe dere.

Årsaker til uteblitt graviditet - ukjent årsak.

Så mange som 1/3 av par har såkalt Ukjent Årsak. Behandlingen av dette er IVF (prøverør). Doktor Jon Hausken forklarer hvordan klinikken kan hjelpe par med Ukjent Årsak til å bli gravide.

Årsaker til uteblitt graviditet - alder.

Etterhvert som kvinnen blir eldre, blir flere og flere egg skadet. Blir man ikke naturlig gravid kan da løsningen være prøverør. Vi kan velge ut det eller de eggene som gir størst mulighet for en graviditet.

Årsaker til uteblitt graviditet - tette eggledere.

Doktor Jon Hausken forklarer hva tette eggledere innebærer og hvordan det kan påvirke muligheten for å bli gravid. Løsningen for par der kvinnen har tette eggledere, kan være prøverør.

Årsaker til uteblitt graviditet - sædkvalitet.

Redusert sædkvalitet er en vanlig årsak til uteblitt graviditet. Heldigvis er det enkelt for mannen å teste dette. Doktor Jon Hausken forklarer hva klinikken kan gjøre for par der mannen har redusert sædkvalitet.

Ring oss:

Bestill time:

Avdelinger:
Oslo
Haugesund
Bergen
Stavanger

Vi er der du er.

Du finner våre klinikker i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund. Alle klinikkene er lyse og delikate. Du kan føle deg trygg på at våre gynekologer alltid er oppdatert innen sitt fagfelt. Hos oss får du behandling med det nyeste høyteknologiske utstyret som er tilgjengelig.

Gynekologi & ultralyd.

Gynekologisk undersøkelse

Når er det aktuelt med en gynekologisk undersøkelse?

3D ultralyd

Med en ultralyd kan du som gravid se utviklingen til fosteret.

Svangerskapskontroll

Er du gravid og ønsker oppfølging av en gynekolog?

IVF & Fertilitetsbehandlinger.

IVF behandling

IVF betyr In Vitro Fertilisering - befruktning utenfor kroppen.

mikro-TESE

Dette er en avansert metode for å hente ut sædceller.

mikro-TESE

Dette er en avansert metode for å hente ut sædceller.

mikro-TESE

Dette er en avansert metode for å hente ut sædceller.

ICSI

ICSI er mikroinjeksjon av spermie inn i et av kvinnens egg.