Kostholdsveiledning.

Vi vet alle at man bør ha et balansert kosthold. Men visste du at en sunn og variert diett kan ha en positiv effekt for fertilitet og minske risiko ved graviditet?

Det er gjort mange vitenskapelige undersøkelser rundt dette, og det har vært varierende resultater. Men veldig mange gir en indikasjon på at et balansert kosthold og gode rutiner kan positivt påvirke fertiliteten hos kvinner og sædkvaliteten hos menn.

Dette er gode grunner til å jobbe aktivt med både kosthold og livsstilsvaner når dere skal gjennom en fertilitetsbehandling. I tillegg vet vi at behandlingen ofte kan være fysisk krevende, og det er mange følelser involvert. Derfor er et godt og variert kosthold viktig - det hjelper deg til å være positiv og gir deg nok energi til å ta fatt på din fertilitetsreise.

Men som vi vet, å gå fra plan til nye vaner i dagliglivet er vanskelig. Vi har derfor begynt et samarbeid med ernæringsfysiolog Ragnhild Junge. Hun kan hjelpe deg et langt stykke på veien. Ragnhild skreddersyr både individuelle planer og løsninger til par. Dere møtes på telefon eller videochat, så det er veldig enkelt å komme i gang uansett hvor du bor.

Kostholdsveiledning med Ragnild Junge.

Maten du spiser kan påvirke fertilitetsbehandling på en positiv måte. Ragnhild kan hjelpe deg med både vekttap og gode rutiner når det gjelder kosthold. Kontakt henne i dag, og finn ut hvordan du kan øke fertiliteten og redusere risiko.

Første møtet med Ragnhild er helt uforpliktende og koster deg ingenting. Dere møtes enten på telefon eller videochat. Velger du å gå videre, kartlegger Ragnhild ditt behov og dine mål. Hun skreddersyr en komplett kostplan, og dere har fem oppfølginger via videokonsultasjon. Du mottar også hele planen tilsendt i bokform.

Prisen for opplegget er kroner 3750,-
Ønsker du å gjøre dette sammen med din partner? Da er prisen kroner 3990,-

Prisene er eks. MVA

Hurtigsøk

Ofte besøkte sider:

Du finner oss i Oslo, Bergen, Stavanger & Haugesund

Andre behandlinger.

Fertilitetssjekken

For par uten tidligere forsøk.

Fertilitetssjekken

For lesbiske par.

Fertilitetssjekken

For par med tidligere forsøk.

IVF behandling

IVF betyr In Vitro Fertilisering - befruktning utenfor kroppen.

mikro-TESE

Dette er en avansert metode for å hente ut sædceller.

IUI Donor

IUI Donor er inseminering med donorsæd.