Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger.

Har du og din partner prøvd å bli gravid noen måneder uten å lykkes? Da er det viktig for begge parter at årsaken til uteblitt graviditet oppdages.

Fertilitetssjekken er ofte det første steget. Undersøkelsen avdekker årsaker og legen kan gi informasjon om løsninger og videre muligheter. Fertilitetssjekken gir deg svarene du trenger innen noen timer. Det er ingen ventetid og du kan enkelt bestille time uten henvisning.

Vi tilpasser undersøkelsen til deg og din partner. Les mer om de ulike variantene under.

Fertilitetssjekken – for par uten tidligere forsøk

De fleste begynner med denne sjekken.

Fertilitetssjekken – for lesbiske par

Hos oss får dere en undersøkelse tilpasset behovene for lesbiske par.

Fertilitetssjekken – for par med tidligere forsøk

Det er viktig å komme til bunns i hvorfor dere ikke har lykkes. En kostnadsfri ekspertvurdering i første fase gir dere svar.

Fertilitetssjekken – for enslige som vil sjekke status

Undersøk din fertilitet tidlig og unngå overraskelser.

Hurtigsøk

Ofte besøkte sider:

Du finner oss i Oslo, Bergen, Stavanger & Haugesund

Vi er der du er.

Klinikk Hausken er Norges største fertilitetsklinikk. Du finner oss i Oslo, Stavanger, Bergen og Haugesund. Hos oss får du hjelp av leger med lang erfaring og et team som er ledende innen sitt felt i Europa. Dere er velkommen til oss.

"Opplevelsen av Fertilitetssjekken var veldig god. Vi følte oss godt ivaretatt av Dr. Jon Hausken, han uttrykte en trygghet om at han kunne sitt fag, og vi fikk tillit til at vi kunne få hjelp her. Samtalen med sykepleier var også veldig informativ og god. Vi følte at det var god tid til oss."

Linda & Geir-Egil fra Stavanger