Timebestilling - fertilitetsbehandling (IVF) i Haugesund.

Ønsker dere fertilitetsbehandling i Haugesund? Eller kanskje dere er usikker om det er nødvendig med fertilitetsbehandling eller ei? Hos oss kan dere enkelt bestille time og få svarene dere trenger.

Fertilitetssjekken er ofte første steg når pasienter kommer til klinikken. Med denne enkle undersøkelsen kartlegger vi din fertilitetssituasjon. Menn kan også bestille en enkel sædanalyse på våre klinikker.

Klinikken i Haugesund har vært hovedkontoret til Klinikk Hausken siden 2006. Klinikken ligger lett tilgjengelig ved Karmsundsgaten i samme bygg om legevakten og brannstasjonen. Det er kort avstand til sentrum og klinikken er lett tilgjengelig fra flyplassen.

Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos oss.

Behandlinger.

Det er viktig å finne ut av hvorfor dere ikke blir gravid. Våre fire klinikker har leger med lang og bred erfaring som kan hjelpe dere å finne årsakene. Hos oss får dere behandling som er tilpasset din situasjon og ditt liv. Det gir gode resultater.

 • IUI Partner
 • IUI Donor
 • IVF behandling
 • IVFD - IVF med donorsæd
 • ICSI - intracytoplasmatisk spermieinjeksjon
 • TESE/PESA
 • mikro-TESE
 • FER
 • Sædanalyse
 • Diagnostisk TESE/PESA
 • Og mye mer...

Klinikk Hausken Haugesund

Adresse:
Karmsundgaten 59
5531 Haugesund

Postadresse:
Postboks 4113
5506 Haugesund

Åpningstider:
Mandag-Fredag klokken 08-16

Telefon & Live Chat:
09-12 & 13-15

Bestill time:

Erfaring og ekspertise.

Siden 2006 har Klinikk Hausken tilbudt fertilitetsbehandling til par i Norge. Vi har nå erfarne leger ved fire klinikker. I tillegg til avdelingen i Haugesund finner du oss i Bergen, Oslo og Stavanger. Alle klinikkene har det siste innen moderne utstyr og tilbyr kompetanse på høyt nivå.

I Haugesund arbeider grunnleggeren av klinikken, Dr. Jon Hausken sammen med Dr. Arne Schwennicke og Dr. Torolf Holst-Larsen. Alle tre arbeider også ved våre andre avdelinger i Bergen, Stavanger og Oslo.

"Alle som jobber hos Klinikk Hausken jobber for at JEG skal få oppleve at drømmen min går i oppfyllelse. Sykepleierne og legene er helt fantastiske. Jeg har ikke tvilt ett eneste sekund fra første time hos dere!"

Elisabeth & Helen fra Oslo

Bestill time her.

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Du trenger ikke henvisning fra din fastlege for å bestille time hos oss. Vanligvis får du time uten ventetid. Gi oss gjerne 1-2 tidspunkter som passer deg best.

Sikkerhet: Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Andre avdelinger.

IVF i Stavanger

Klinikken finner du i Stavanger sentrum.

IVF i Oslo

I Oslo finner du våre nyeste klinikk på Lysaker Torg.

IVF i Bergen

Du finner oss i Blomsterdalen, noen få minutter fra Flesland.