Timebestilling - fertilitetsbehandling (IVF) i Bergen.

Ønsker dere fertilitetsbehandling i Bergen? Eller kanskje dere er usikker om det er nødvendig med fertilitetsbehandling eller ei? Hos oss kan dere enkelt bestille time og få svarene dere trenger.

Fertilitetssjekken er ofte første steg når pasienter kommer til klinikken. Med denne enkle undersøkelsen kartlegger vi din fertilitetssituasjon. Menn kan også bestille en enkel sædanalyse på våre klinikker.

Klinikken vår i Bergen ligger lett tilgjengelig i Blomsterdalen - 5 minutter fra Flesland flyplass. Her finner dere oss i flotte nye lokaler i øverste etasje på Espehaugen 32. Vår smilende Lill vil ta godt i mot dere i det dere

Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos oss.

Behandlinger.

Det er viktig å finne ut av hvorfor dere ikke blir gravid. Våre fire klinikker har leger med lang og bred erfaring som kan hjelpe dere å finne årsakene. Hos oss får dere behandling som er tilpasset din situasjon og ditt liv. Det gir gode resultater.

 • IUI Partner
 • IUI Donor
 • IVF behandling
 • IVFD - IVF med donorsæd
 • ICSI
 • TESE/PESA
 • mikro-TESE
 • FER
 • Sædanalyse
 • Diagnostisk TESE/PESA
 • Og mye mer...

Klinikk Hausken Bergen

Adresse:
Espehaugen 32
5258 Blomsterdalen

Postadresse:
Postboks 99 Blomsterdalen
5868 Bergen

Åpningstider:
Mandag-Fredag klokken 08-16

Telefon & Live Chat:
09-12 & 13-15

Bestill time:

Erfaring og ekspertise.

Siden 2006 har Klinikk Hausken tilbudt fertilitetsbehandling til par i Norge. Vi har nå erfarne leger ved fire klinikker. I tillegg til avdelingen i Bergen finner du oss i Haugesund, Oslo og Stavanger. Alle klinikkene har det siste innen moderne utstyr og tilbyr kompetanse på høyt nivå.

I Bergen arbeider Dr. Kirsten Hope. Dr. Jon Hausken som er grunnleggeren av klinikken, finner du også ofte i Bergens-avdelingen. Det samme gjør du med våre dyktige gynekologer Dr. Arne Schwennicke og Dr. Torolf Holst-Larsen.

 

"Alle som jobber hos Klinikk Hausken jobber for at JEG skal få oppleve at drømmen min går i oppfyllelse. Sykepleierne og legene er helt fantastiske. Jeg har ikke tvilt ett eneste sekund fra første time hos dere!"

Elisabeth & Helen fra Oslo

Bestill time her.

Bestill time hos oss med dette skjemaet. Du trenger ikke henvisning fra din fastlege for å bestille time hos oss. Vanligvis får du time uten ventetid. Gi oss gjerne 1-2 tidspunkter som passer deg best.

Sikkerhet: Informasjonen du sender til oss via dette skjemaet behandles på en sikker måte. Sensitive personopplysninger og data blir kryptert i henhold til strenge krav for helsesektoren. Ingen uvedkommende kan se detaljene dine.

Andre avdelinger.

IVF i Stavanger

Klinikken finner du Eiganesveien i Stavanger sentrum.

IVF i Oslo

I Oslo finner du våre nyeste klinikk på Lysaker Torg.

IVF i Haugesund

Klinikken ligger lett tilgjengelig i Karmsundgaten.